Félmillió forintért vette meg a Petőfi Rádió névtelenséget kérő hallgatója a focilabdát, amivel a magyar válogatott Portugália ellen játszott

futball
2016 december 23., 10:22
comments 49

A labdáért a rádió Talpra magyar című reggeli műsorában lehetett licitálni. 8:30-kor még 320 ezer forinton állt a licit, de a műsor végére az összeg 500 ezerre nőtt. Végül ennyit adott a neve elhallgatását kérő hallgató a labdáért, amit – talán – Gera Zoltán is a kapuba rúgott a franciaországi tornán. A licit nyertese kapott egy darabot a hálóból is.

Illusztrációnkon egy másik névtelen futballszurkoló
photo_camera Illusztrációnkon egy másik névtelen futballszurkoló

A jótékonysági árverésén összegyűlt pénz az Igazgyöngy Alapítványhoz kerül, ami a Berettyóújfalui kistérségben komplex esélyteremtő munkát végez, erre fordítja az ajándékot is.

A meccs 3-3-ra végződött, így a Bernd Storck szövetségi kapitány vezette Magyarország csoportelsőként jutott tovább a legjobb 16 közé, ahol Belgium 4-0-ra győzve küldte haza a válogatottat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.