Gyárfás Tamás maradhat az úszóvébé szervezőbizottságának alelnöke

ünnep
2016 december 24., 11:31
comments 31

"Elejét szeretném venni a mendemondáknak" - kezdte mondandóját Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter az úszóvébét szervező BP2017 Nkft. székhelyén tett látogatásán, majd bejelentette, hogy

Gyárfás Tamás a szervezőbizottság alelnöke marad,

függetlenül attól, hogy az úszószövetség éléről lemondásra kényszerült.

"Amikor felállítottuk ezt a csapatot, nem a pozíciók, hanem a tudás alapján neveztük ki a tisztviselőket. Márpedig Tamás tapasztalatai, kapcsolatrendszere, FINA-alelnöki posztja teljes mértékben predesztinálta erre a tisztségre" - udvarolt még egy kicsit a bukott úszószövetségi elnöknek.

Magyarán a magyar kormány töretlenül bízik Gyárfásban és a szervezőbizottságban, annak ellenére is, hogy az úszóvébé szervezési költségei egyre csak nőnek - legutóbb december 23-án utalt át a kormány újabb 1,4 milliárdot a költségekre. Gyárfás Tamásnak ma már a vébé központi helyszínét építő, a kormányhoz nagyon közeli Garancsi István tulajdonában levő Market Zrt. vezérigazgatója, Scheer Sándor is hálálkodott egy sort, ami már jelezte, hogy Gyárfás

tényleg

mindig

mindent

túlél.

,(Via Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.