Egy elszabadult karácsonyi buli miatt egész nyárra betiltották a piálást az egyik legnépszerűbb ausztrál strandon

életmód
2016 december 27., 21:12
comments 66

Az egész nyárra kitiltották az alkoholt Sydney egyik népszerű strandjáról, miután az egyik karácsonyi buli résztvevői 15 tonna szemetet hagytak ott maguk után. A Coogee Beachen karácsonykor 10 ezer ember után kellett összeszedni az üres üvegeket és a cigicsikkeket.Coogee Beach - Fotó: Bibikow Walter/hemis.frAz alkoholtilalmat Randwick városi tanácsa rendelte el, ami egyben szégyenteljesnek minősítette a karácsonyi bulit. A polgármester szerint is kiábrándító, hogy a helyzet odáig fajult, hogy ilyenféle tilalmakat kell bevezetniük, de valahogy biztosítaniuk kell a helyi közösséget, hogy biztonságos maradhasson a partszakasz.

Az alkoholtilalom pont szilveszter előtt, december 29-én lép életbe, és a nyári szezon végéig tart. Ausztráliában egyébként decembertől februárig tart a nyári időszak. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.