A kazincbarcikai utcagyerek leverte a drónunkat, Tiv Tivyt és a Fidesz kopaszait

video
2016 december 28., 14:46

1. Zavar, hogy betépek faszszopó? Ezért élsz még

Kazincbarcika omladozó házai között dealerek, bolti tolvajok, betörők sorban kezdik kirappelni magukból nyomorúságos életüket. Serrano a kelet-magyarországi bűnözés és a kilátástalanság legmélyéről hörögve hányja a szemünkre sorsát. A Serrano szóló kétrészes filmünkre összesen 710 000-en voltak kíváncsiak.

link Forrás

II. rész

2. Rég hódította meg ilyen oltári tahóság az internetet

Az év legsötétebb alpáriságára, Tiy Tivyre, és a málnaszöktetésre több, mint 440 ezren kattintottak.

link Forrás

3. A rendőrség lefoglalta a 444 drónját Felcsúton

A Puskás Akadémia épületet filmeztük éppen, amikor megjelent a rendőrség, megszondáztatta munkatársainkat, majd légügyi szabálysértést állapítottak meg, végül Magyarországon teljesen példátlan módon lefoglalták a szerkezetet. 381 ezer néző előtt.

link Forrás

4. A népszavazást megakadályozó kopaszok azt sem tudták, hol vannak

2016-ban megtörtént, hogy a Kubatov Gábor fideszes pártigazgatóhoz több szálon kötődő kopasz verőemberek akadályozták meg, hogy az MSZP beadhassa a vasárnapi boltbezárásról szóló népszavazási kérelmét. A videóra 260 ezren voltak kíváncsiak.

link Forrás

5. Gütyüli Gang, a banda, ahová legbelül mindenki tartozni akar

Az ácsi rapperek bebizonyították, hogy nem csak a mocskos gettóból, hanem akár az ország legbékésebb, legátlagosabb szegletéből is felrappelheti magát egy csapat a csúcsra. A videó, ami visszarepít a gyerekkorba. A Gütyüli Gangre 213 000 megtekintés érkezett.

link Forrás

6. Egy gyöngyösi cigány lány, akinek nincs ideje a rasszizmusra, mert Woody Allennel akar forgatni

Ott volt Hollywoodban. Hilton, vörösszőnyeg, minden, amit akarsz, legjobb színésznőnek járó díj. Majd vágás és ott áll a pénztárnál a boltban, és kérdezi, hogy mit adhatok. Farkas Franciska színésznő bukásairól és sikereiről szóló videót az OTP Junior szponzorálta. (209000 megtekintés)

link Forrás

7. Úgy megpörgették Rogánt, hogy a végén már csak egyetlen mondatot tudott ismételgetni

Emlékezetes pillanat volt idén mikor a hazudós propagandaminiszter kiállt a sajtó elé, és mindent a feleségére kent. 206 ezren habzsolták a kontentet.

link Forrás

8. Kósa Lajos szava elakadt, amikor Habonyról kérdeztük

Ne válaszolj provokatív kérdésekre, tanácsolta Kósa Lajosnak, a Fidesz frakcióvezetőjének Habony Árpád "folyosói beszélgető" minőségben. Plankó Gergő és a fidesz frakcióvezetőjének szórakoztató szópárbajára több, mint 201 ezer kattintás érkezett rá eddig.

link Forrás

9. Kevinnek sikerült a lehetetlen: parodizálta a világ legnevetségesebb popslágerét

Drake Hotline Bling számánál ma már csak egy komikusabb van, a róla készült magyar paródia. Aki bírja a minőségi humort, annak már kivakarhatatlanul fülébe tapadt, hogy ”Régen a mobilomon híííívtáááál. Este, mikor un-csiiiiiz-táááál.” De hol volt eddig a 14 éves Luke Kevin, hová tart és ki áll mögötte? 197 ezren indították el a videót.

link Forrás

10. Így támad meg egy autós egy szabályosan közlekedő biciklistát Budapesten

184000 áll a számlálón a videó alatt, amiben kollégánk a bicikliző Tbg és egy agresszív autós csapnak össze a Margit hídon.

link Forrás