Donald Trump Putyint dicséri az amerikai-orosz viszályban

külföld
2016 december 30., 20:14
comments 260

"Nagyon okos" - kommentálta Vlagyimir Putyin döntését Donald Trump, a megválasztott amerikai elnök azután, hogy az orosz elnök pénteken bejelentette,

megválaszolatlanul hagyja az amerikaiak csütörtöki lépéseit.

Barack Obama kormánya csütörtökön az amerikai titkosszolgálatok orosz titkosszolgálati beavatkozásról szóló jelentéseire reagálva 35 orosz diplomata kiutasításáról döntött. Az orosz hivatalosságok csütörtök éjjel válaszlépéseket emlegettek, a külügyminiszter még reggel is arról beszélt, hogy Oroszország is amerikai diplomatákat fog kiutasítani, de végül Putyin leállított minden válaszlépést.

Mint mondta, most nem lép semmit, és majd Donald Trumppal megpróbálja helyreállítani az orosz-amerikai viszonyt. (Via BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.