Michael van Gerwen majdnem bebukta a darts-világbajnokságot egy berohanó hülye miatt

sport
2017 január 03., 06:24
comments 60

Michael van Gerwen nyerte meg a 2017-es dartsvilágbajnokságot, miután a döntőben 7:3-ra legyőzte a címvédő Gary Andersont. Végig magabiztosan vezetett, de menet közben egy időre kizökkentette, hogy az egyik szurkolója a negyedik legben berohan a színpadra a világbajnoki trófeával.

A győzelem után Michael van Gerwen annyira örült, hogy még a beszaladó hülyéről is higgadtan tudott nyilatkozni: „Nekem akarta adni a trófeát. Ez nagyon kedves tőle, de ezt nem szabad. Valószínűleg soha életében nem nézhet darts meccset élőben.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.