Itt a megcáfolhatatlan bizonyíték, hogy Nógrádi György tényleg *mindenhez* ért!

csoda
2017 január 06., 22:50
comments 139

Mi az, amihez nem ért Nógrádi György?

Egyvalami biztos.

A szójatermesztés exportkilátásainak középtávú globális perspektívája nem tartozik azon témák halmazába, amihez Nógrádi György nem ért.

A bizonyíték (1:51-től):

link Forrás

Nórádi ugyanis a Szójaroadshow vendége volt, ahol is megnyomtak rajta egy gombot, őbelőle pedig 52 másodperc alatt kijött ez a százhat szó, hétszáztíz betű, leírtam szó szerint:

Gyakorlatilag az új amerikai vezetés felmondta az amerikai-csendes óceáni, ha úgy tetszik, együttműködést, nem akar megállapodni Európával, ennek rengeteg előnye és hátránya van, ennek rendeli alá az Európával, Kínával, Oroszországgal kialakítandó kereskedelmet, ennek rendeli alá az amerikai tőkemozgásokat és minden mást. A Brexit már meghatározó volt, Európa meggyengült, és Nagy-Británia az USA számára fölértékelődött. Gyakorlatilag ez azt jelenti hogy Nagy-Británia most próbál egy kétéves időszakban megállapodni az Európai Unióval többek között a mezőgazdasági árakról, a kérdés az, hogy Európa milyen harmadik világstratégiát fog folytatni, és a segélyeknek hány százaléka lesz mezőgazdasági termék, tehát mindez meg fogja határozni az eljövendő évek európai mezőgazdasági exportlehetőségeit, és az árakat.

TAPS!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.