Kadarkai Endre a kirúgása után jött rá, milyen sokan követték a műsorait

media
2017 január 06., 10:05
comments 74

Csütörtökön ütötte szíven az országot a hír, hogy Kadarkai Endre nem készíthet több mélyinterjút a Mészáros Lőrinc kezébe került Echo Tv-n. Pedig saját bevallása szerint a felcsúti polgármester „jó tévét, nézető tévét, jobboldali tévét” szeretne csinálni a csatornából.

Forrás: Arckép / Echo Tv
photo_camera Kadarkai Endre - Forrás: Arckép / Echo Tv
Kadarkai egy nappal később
de a tőle megszokott visszafogottsággal hozzátette, „
az elválásról és annak körülményeiről nem szeretnék többet mondani
”.

Számolatlan ember ír, hív, bíztat, érdeklődik, ajánlja fel segítségét. Szaktársak, volt alanyok, barátok és nézők. A legőszintébben mondom, hogy nem hittem volna, hogy ilyen sokan követték a műsorokat” - köszönte meg a támogatást a műsorvezető.

A rajongóit azzal biztatta, hogy „ha máshol lesz igény csinnadratta nélküli beszélgetésekre, emberi történetekre”, akkor nem rajta fog múlni a folytatás.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.