Trump önmagát istenítve, kiscsoportos stílusban szállt be Arnold Schwarzeneggerbe

INTERNET
2017 január 06., 13:03
comments 200

Lehet, hogy Donald Trump a világra leselkedő legkomolyabb veszedelem, és két hét múlva az ostobasága miatt kirobbantja az atomháborút, de az biztos, hogy ilyen szórakoztató elnöke még nem volt Amerikának. A Világ Legnagyobb Hatalmú Embere a lelke mélyén egy pöcsfejű, dicsekvő középső csoportos, amit percekkel ezelőtt ezredjére is mulatságos módon bizonyított be. Természetesen egy, vagyis pontosabban két twittel.

Ez volt az első:

Húha, megjöttek a nézettségi adatok és Arnold Schwarzeneggert a sárba taposták (vagy megsemmisítették) DJT-hez, a nézettséggéphez képest. Erről ennyit...

link Forrás

Háttérnek annyit érdemes tudni, hogy DJT az maga Donald J. Trump, csak harmadik személyben nevezi magát nézettségmasinának. Aminek a nézettségéről szó van, az pedig a Gyakornok című valóságsó, ami régen Trump műsora volt, és amiben az epizódok végén mindig kirúgott egy állásra jelentkezőt. A reality vetélkedőt most indították újra Schwarzeneggerrel. De a megválasztott amerikai elnök fontosnak tartotta közölni a világgal, hogy bibibi, neki nagyobb fütyülője van, mint a Terminátornak.

De mi ez a veszett ellenszenv?

Trump pár perccel később utánaküldött twitje mindent megmagyaráz:

Ő egy filmsztár, és most az első szezonját hasonlították az én 14-dikemhez. Hasonlítsák csak össze az első évadommal. De kit érdekel, Kasich-et és Hillaryt támogatta.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.