Megszökött 10 krokodil egy thaiföldi állatkertből

ÁLLAT
2017 január 08., 12:42
comments 56

Az erős esőzések okozta árvíz miatt kiszabadult tíz krokodil egy dél-thaiföldi állatkertből. A hatóságok felszólították az embereket, hogy legyenek résen, mert az éhes hüllők emberre is rátámadhatnak, némelyikük eléri az öt métert is.

Fotó: AFP/Christian Kober/robertharding
photo_camera Fotó: AFP/Christian Kober/robertharding

A Nakhon Si Thammarat tartományban fekvő Tha Lad állatkert minden lakója kiszabadult az árvízzel, köztük ritka madarak és szarvasok is.

Az elszabadult krokodilokat csónakokkal próbálták megtalálni, de az emelkedő vízszint miatt nem jártak sok sikerrel.

Thaiföld 10 déli tartományát sújtja az áradás, amely eddig legalább 19 ember életét követelte. Az áradások csaknem egymillió embert érintenek.
Árvíz és ítéletidő sújtja a turisták körében kedvelt Szamuj-szigetet (Koh Samui), ahol a hatóságok fürdési és búvárkodási tilalmat rendeltek el a heves esőzések, az erős szél és hullámzás miatt. (MTI/Indian Express)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.