Donald Trump szerint Meryl Streep minden idők egyik legtúlértékeltebb színésznője

külföld
2017 január 09., 14:32
comments 247

Donald Trump sok szempontból meglehetősen kiszámítható ember. Például elég pontosan lehet tudni, hogy ha valaki nagyobb nyilvánosság előtt valami rosszat mond róla, akkor pillanatokon belül Twitteren fog toporozékolni. Hogy ez mennyire szerencsés tulajdonság egy leendő amerikai elnöknél, azt az idő majd eldönti, de beiktatásáig is figyelhetjük az újabb köröket.

Most éppen Meryl Streep ellen, aki a Golden Globe-os életműdíjának átvételekor beszélt Trumpról, többek között arról, hogy megdöbbentette, ahogy Trump sértegetett egy sérült újságírót, Serge F Kovaleskit egy sajtórendezvényen.

link Forrás

Trump előbb a New York Times újságírójának panaszkodott telefonon, Streepet Hillary-imádónak nevezve, és tagadva a sértegetést. Majd kezébe került telefonja, és elkezdett twittelni, többek között Hollywood valaha volt egyik legtúlértékeltebb színésznőjének nevezve Streepet. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.