Május 21-én térhetünk vissza Twin Peaksbe

kultúra
2017 január 09., 21:31
comments 59

A TheWrap információi szerint végre kiderült, hogy mikor mutatják be David Lynch legendás sorozatának új részét. A május 21-ei dátumot a gyártó Showtime vezérigazgatója, Dave Nevins is megerősítette.

Egyelőre nagyon keveset tudni a folytatásról, azon kívül, hogy számos eredeti szereplőt sikerült leszerződtetni az idei évadhoz. Lynch maga szivárogtatta ki korábban a kétszáz fős stáblistát, innen tudni, hogy a régi szereplők mellett többek között Monica Bellucci és Naomi Watts felbukkan majd az új évadban. Egy trailer is készült már az új részekhez, de ebben csak Lynchet látni, amint Gordon Coleként fánkot eszik.

link Forrás

A szezon állítólag kilenc részből áll majd, és mindegyik részt személyesen Lynch rendezi.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.