Meg kellett műteni az olasz kormányfő szívét

külföld
2017 január 11., 08:46
comments 43

Koszorúér-szűkület miatt műtétet hajtottak végre Paolo Gentiloni olasz kormányfőn, aki a párizsi látogatása után, Rómába visszatérve lett rosszul – közölte az olasz kormánypalota.

Paolo Gentiloni
photo_camera Fotó: Carlo Bressan / Anadolu Agency / AFP

Paolo Gentilonin éjszaka angioplasztikát hajtottak végre, azaz érszűkület-tágítást végeztek. Az olasz kormányfő a római katolikus orvostudományi egyetem klinikáján, a Gemelli-kórházban van, a beavatkozás sikeres volt, Gentiloni éber és jól van – közölték kormányforrások, akik szerint a miniszterelnök még néhány napig a klinikán marad, tehát elmarad a Londonba tervezett csütörtöki látogatására.

A decemberben kinevezett, 62 éves olasz miniszterelnök kedd este Rómában lett rosszul, miután visszaérkezett Párizsból, ahol első külföldi látogatásán Francois Hollande francia elnökkel találkozott. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.