BKK-s biztonsági őr bácsik szorítják le a tökrészeg ellenőrt az aluljáróban

MŰVÉSZET
2017 január 12., 17:46
comments 206

UPDATE 01. 13.: Cikkünk megjelenése után a BKK közleményben pontosította a részleteket.

Mi vagyunk a hibások, mert részegesen nekiment a szolgálatos őröknek, mi?

– mondja a bajuszos BKK-s biztonsági őr, miközben kucsmás társával a földhöz szorítanak egy szuszogó férfit az aluljáróban. A férfi ezek szerint egy ellenőr, aki részegen verekedni kezdett az őrökkel.

EZ MAGYARORSZÁG!

– mondják el többször a videó készítői, és velük egyetértve a biztonsági őrök is.

Az eset szerda délután történt, megtörténtéről a Blikktől értesültek a BKK-nál. A videót Richard Efraim Küller tette közzé Facebookján. „Ezt osszatok ilyenek kerhetnek toled szemelyit meg iratokat , azt munka idon kivul egymast verik agyon ,eggyik reszegebb mint a masik 😂😂😂😂😂 Bazd meg M.O. ✌✌” – írta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.