Halott csecsemőt találtak egy érdi családi háznál

bűnügy
2017 január 12., 05:41
comments 20
Helyszínelők dolgoznak a Törökbálinti út és a Tölgyfa utca sarkán Érden január 11-én, egy családi háznál, ami mellett halott csecsemőt találtak.
photo_camera Helyszínelők dolgoznak a Törökbálinti út és a Tölgyfa utca sarkán Érden, egy családi háznál, amely mellett szerda este halott csecsemőt találtak. MTI Fotó: Lakatos Péter

Szerda este állampolgári bejelentés alapján csecsemőholttestet találtak a rendőrök egy érdi családi háznál. A rendőrség megkezdte a helyszíni és halottszemlét, az eset körülményeit még vizsgálják.

MTI Fotó: Lakatos Péter
photo_camera MTI Fotó: Lakatos Péter

A halott csecsemőt a Törökbálinti út és a Tölgyfa utva kereszteződésében találták egy családi ház mellett. Az ügy részletei egyelőre nem ismertek, illetve a Bors értesülései szerint a csecsemő két hónapos volt, holttestét zacskóba csomagolva találták meg. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.