Itt az idő, most vagy soha: kelj fel, magyar, és menj fitneszterembe!

hirdetés
2017 január 13., 08:39
comments 61
ad

Soha nem olyan erős a motiváció, akkora a késztetés, oly mértékű a nyomás nehéz vasak emelgetésének, súlyos pedálok nyomkodásának vagy végtelen szalagok taposásának irányába, mint ilyenkor, az új év elején. Amikor az övön ereszteni kell, a zakó feszül a derékon, a mell kitüremkedik a kosárból, a fenék a bugyiból, alsógatyából, a tükörből pedig Jabba, a Hutt néz vissza ránk, aki a mi arcunkat viseli. Kösz, karácsony, kösz, szilveszter!

Csak hát a konditerem nem mindenki számára vonzó hely. Mármint akkor, ha nem erről a konditeremről van szó. A JOHN REED Fitness Music Club legalább annyira zenei klub, mint fitneszterem.

Virtuális versenytársakat kergetve jobban múlik az idő a szobabiciklin, mint  csak úgy
photo_camera Virtuális versenytársakat kergetve jobban múlik az idő a szobabiciklin, mint csak úgy

A zene, a design és a fitnesz itt egészen különleges módon találkozik: a fókusz nem a testi nyomorgatásra, hanem az edzéshez illő zenére kerül, hús-vér DJ-k nyomják hetente kétszer élőben úgy a muzsikát, hogy észre se vegyük, mikor akarnak szétpattanni az izmok-erek a sokadik felüléstől, kinyomástól, kilométertől.

Ha épp pihen a DJ, a JOHN REED Radio gondoskodik a hangulatról: a zenei programot mindig a napszaknak és a különböző mozgásformáknak megfelelően válogatják össze. (Ha tetszik a zene, el is viheted: a listákat online streamelve is el lehet érni.) Valahogy így kell elképzelni:

Foltos falak, csupasz csövek helyett designercuccok

A JOHN REED termek berendezése is túlmutat a funkcionális szerepeken. Nem válogatott kínzóeszközök rideg sorfalai között, hanem klubhangulatban lüktető, egzotikus műtermi környezetben dolgozhatsz. Street art, ethno és számos más modern stílus keveredik egyedülálló belsőépítészeti elemekkel. Luxus lakáskiegészítők és ázsiai designer elemek, Buddha-szobrok, fényűző csillárok, barokk tükrök és bőrfotelek között formálhatod Han Solóvá vagy Leiává Jabbát. A helyi művészek falfestményei és a színes patchwork szőnyegek még érdekesebb környezetbe helyezik a fitneszgépeket. A termek egyik jellegzetes eleme a speciális világítás és Shinpei Naito, japán designer kaleidoszkóp-szerű tapétája. Amíg a futógépen nézelődve ezen a dizájn-parádén tűnődsz, addig sem hallod a hasizmod jajkiáltásait vagy a tüdőd rikoltozását több levegőért.

photo_camera A budapesti terem beltere

Edzés Budapesten Malibuban

A CYBEROBICS © a virtuális edzések új dimenziója. Vetített környezetben a legjobb európai és amerikai edzők óráiba kapcsolódhatsz be, és a januári budapesti szürkeségből kilépve olyan helyeken edzhetsz velük, mint Venice Beach vagy a Baywatch helyszíne, Malibu Beach. Az egyik CYBEROBICS © edző az a David Kirsch, aki Jennifer Lopezt és Heidi Klumot is formába hozta már.

A nyitó hétvégén féláron veheted meg a bérletet!
photo_camera A budapesti JOHN REED Stúdió január 14-én nyílik a Váci út 45-ben, az első napokban nyitási akcióban féláron veheted meg az éves vagy kétéves bérletet!

A JOHN REED Fitness Music Club a Németországban, Ausztriában, Lengyelországban, Olaszországban és Spanyolországban is jelenlévő McFIT Global Group legújabb fitnesz stúdió koncepciója. JOHN REED termek Bonnban, Salzburgban, Velencében, Berlinben - és hamarosan Budapesten látogathatók. További információ:

johnreed.hu
facebook.com/JohnReedFitnessClubBudapestXIII/

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.