Éjszaka 20-30 centi hó hullt, a havazás főleg keleten folytatódik

Tbg
időjárás
2017 január 14., 06:21
comments 35

Szép jó reggelt, Önök a 444 szombat reggeli hírfolyamát olvassák. Az időjárásról: estig még havazhat, de napközben több helyütt már feltámad a szél, felszakadozhat a felhőzet.

Reggel feltehetően több időt kell elidőzni a hóealtakarítással, érdemes korábban kelni főleg azoknak, akik északon a hegyekben, az Alföldön vagy a Mecseknél kelnek: hajnalig 20-30 centi is esett ezeken a tájakon, Budapest és Székesfehérvár térségében 10-15 centi.

Szombat estig még ennyi hóra lehet számítani az Időkép szerint:

photo_camera Forrás: Időkép

Az Alföldön és a Mecsekben, valamint az Északi-Középhegységben jelenleg is havazik, korábban a jeges utakon több baleset is történt. A Tiszántúlon keleti részén délig is elhúzódhat a csapadék.

Hótorlaszokra az enyhe idő, a latyakos, vizes hó miatt nem kell számítani, de azért óvatosan a járdákon, utakon, a fagy csúszóssá tett mindent.

Vasárnapra napsütést ígérnek. Szombaton -2, +3 között várható a hőmérséklet. (Időkép)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.