Háromezer ételt oszt ki az MSZP szombaton

Tbg
politika
2017 január 14., 12:16
comments 82

Háromezer adag meleg ételt oszt szét ingyen az MSZP szombaton az országban, ebből 150 adagot Szolnokon.

Molnár Gyula pártelnök elmondta, az ország tizennégy megyéjében körülbelül húsz helyszínen zajlik a nap folyamán ételosztás, amire a politikus szerint azért van szükség, mert "a Fidesz-kormány árt a szegényeknek, az MSZP pedig segíteni akar nekik".

Véleménye szerint a kormány a magasan tartott élelmiszeráfával, az egykulcsos adórendszerrel, az "urizáló politikával", a közbeszerzési törvénnyel egyértelműen egy irányba csoportosítja át a jövedelmeket; egy réteg gazdagodik, a többség viszont egyre szegényebb lesz Magyarországon.

Molnár Gyula bírálta, hogy az illetékes minisztérium két éve nem tudja kiírni a szegények, rászorultak támogatására rendelkezésre álló 30 milliárd forint uniós támogatásra a pályázatokat.

Aki ezért felelős, alkalmatlan a posztjára, közölte Molnár.

Szolnokon rizses húst osztott az MSZP szolnoki és megyei szervezete, aki kért, szaloncukrot is kapott.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.