Trump találkozni készül Putyinnal

Tbg
külföld
2017 január 14., 06:36
comments 148

Találkozót tervez Vlagyimir Putyin orosz elnökkel Donald Trump mondta el a The Wall Street Journal című lapnak adott interjújában a megválasztott amerikai elnök.

Trump kijelentette, hogy átgondolja az Oroszország ellen Barack Obama által meghozott szankciókat.

"Ha kijövünk egymással és Oroszország tényleg segít nekünk, akkor miért kellene bárkinek is szankciókat alkalmaznia olyasvalaki ellen, aki nagyszerű dolgokat tesz?" – fogalmazott Trump.

Szólt arról is, hogy nem feltétlen híve az "egy Kína-politikának", amelyhez eddig az Egyesült Államok tartotta magát, azaz Tajvant nem ismerik el független entitásként.

"Minden kérdés a tárgyalóasztalon van, köztük ez is" - fogalmazott.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.