Frédéric von Anhalt herceg* azt mondja, azt csinál Gábor Zsazsa hamvaival, amit csak akar

külföld
2017 január 16., 06:07
comments 40

Korábban arról írt a magyar sajtó, hogy Gábor Zsazsa hamvait a Beverly Hills-i gyászszertartás után Magyarországon temetik majd el, de erre egyre kisebb az esély. A gyászszertartás után ugyanis a színésznő özvegye, Frédéric von Anhalt herceg vitte el az urnát egy Louis Vuitton táskában, és az urnát azóta sem látta senki.

Frédéric von Anhalt a People magazinnak azt mondta, hogy

„Ez az én feleségem urnája, és azt teszek vele, amit akarok. Megtartottuk a templomi szertartást, majd hazavittem az urnát, ami normális dolog. A kandallópárkányon áll.”

Gábor Zsa Zsa és utolsó férje, Frederick von Anhalt 1989-ben a Beverly Hills-i bíróságon, ahol Gábornak azért kellett felelnie, mert felpofozta a rendőrt, aki leintette lejárt rendszámú Rolls Royce-át. AFP PHOTO / WADE BYARS
photo_camera Gábor Zsa Zsa és utolsó férje, Frederick von Anhalt 1989-ben a Beverly Hills-i bíróságon, ahol Gábornak azért kellett felelnie, mert felpofozta a rendőrt, aki leintette lejárt rendszámú Rolls Royce-át. AFP PHOTO / WADE BYARS

Közben viszont Gábor Zsazsa korábbi sajtósa, és a színésznő lánya, Francesca Gábor Hilton már szerveztek egy parcellát az urnának a Los Angeles-i West Wood Memorial Park temetőben, és állításuk szerint Frédéric von Anhaltnak eleve oda kellett volna vinnie az urnát.

Szerintük az özvegy csak azért tartotta meg az urnát, hogy ezzel bosszút álljon Francesca Gábor Hiltonon a sajtóson, aki nem ment el az Anhalt által szervezett gyászszertartásra. (Borsonline)

*Frédéric von Anhalt herceg igazából nem herceg. Hans Georg Robert Lichtenberg néven született, és sikeres vállalkozó volt Németországban, aki férfiszaunák üzemeltetéséből szerzett nagy vagyont. Most azért hívják hercegnek, mert 1980-ban, 36 évesen fizetett egy rakás pénzt az elszegényedett arisztokratának, Mária Auguszta anhalti hercegnőnek, hogy hivatalosan fogadja örökbe. A hercegi család nagy része azonban ennek ellenére sem ismerte el családtagnak.

Update 9.00

Ebben a posztban a Borsonline eredeti híre alapján az áthúzott részeknek megfelelően korábban az szerepelt, hogy Francesca Gábor Hilton is érintett az ügyben, ez azonban nem igaz, a színésznő lánya ugyanis már két éve halott. A hibáért olvasóink elnézését kérjük.

Update 11.50

Nem a Borsonline rontotta el, hanem csak én vagyok a hülye, és rosszul olvastam. Szóval még egyszer: nem a Borsonline rontotta el, hanem én, úgyhogy olvasóink mellett ezúttal a Borsonline elnézését is kérem.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.