Donald Trump véletlenül összekeverte lányát egy brightoni Ivankával

külföld
2017 január 17., 07:17
comments 147

Elég nyugtalan éjszakája lehetett Ivanka Majicnak, a brightoni városi tanács dolgozójának. Majic nem túl aktív twitteres, az elmúlt héten mindössze hat retweetje volt, például az, amiben egy kulcsát kereső brightoni tweetjét továbbította a követőinek.

link Forrás

Kedd reggel valószínűleg meglepve nézhette a mobilján azt a 22 ezernél is több értesítést, amit azután kapott, hogy Donald Trump véletlenül lánya, Ivanka Trump helyett őt említette meg egy tweetjében.

link Forrás

Trump mentségére legyen mondva, hogy az eredeti hibát nem ő vétette. Trump csak retweetelte a massachusettsi Lawrence Goodstein tweetjét, amiben Goodsteint Ivanka Trumpot "karakteres, előkelő nőként" jellemezte.

Csakhogy Goodstein, így később Trump is @IvankaTrump helyett @Ivankát tagelte az üzenetben. Goodsteinnek csak 160 követője van, így abból még nem lett volna kavarodás, de Trump 20,1 millió követőjével már komoly embermennyiséget zúdított Ivanka Majic oldalára.

A jelen állás szerint, kedd reggel 9 óráig Trump posztját már 4577-en retweetelték, 23928-an lájkolták, és már ötezernél többen válaszoltak Trumpnak. A válaszolók többsége Majicot is megemlítette.

Míg apja büszkén retweetelte Goodstein rosszul címzett bókját, Ivankát a jelek szerint nem hatotta meg a dolog. Ő saját twittere alapján az este randevúra ment.

link Forrás

(Via
)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.