Tudom, hogy láttál már aligátort, de hidd el, érdemes lesz belekattintanod ebbe a hírbe

ÁLLAT
2017 január 17., 07:28
comments 121

Kikerekedett szemekkel bámulok, de nem vagyok ezzel egyedül. Kim Joiner vasárnap posztolta ezt a floridai Lakelandben készült videót a Facebookra:

Alapesetben semmi ok nem lenne a meglepetésre. Floridában az aligátor olyan, mint nálunk a varjú. Van. Mindenhol van. Csapatokban gyűlik a kertek alatt.

De ez a példány

hatalmas.

Konkrétan attól, hogy kibukkan az orra a susnyásból, addig, míg a farka vége is előkerül, 21 másorperc telik el. Oké, nem rohan az állat, de nem is ácsorog közben. Csak méltósággal átcaplat az úton, fittyet se hányva az őt fényképező turistákra.

"Úgy néz ki mint egy dinoszaurusz" - mondta a felvételek láttán a helyi News 6 tévéadó bemondója. "Ez igazi" - hitetlenkedett a társa. "Igen, az" - felelte a felvételt készítő Joiner, aki négy méteresre saccolta az állatot. (Via Guardian, News 6)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.