18 év után vége a Heti Hetesnek

Média
2017 január 18., 04:59
comments 159

A Blikknek számolt be a Heti Hetes producere, Ónodi György arról, hogy az RTL Klub vezetése december végén közölte velük, hogy

"2017-ben 40 adás helyett csupán 16 lesz. Már­cius-áprilisban, majd október-novemberben, megosztva."

link Forrás

Ónodi a lapnak elmondta, hogy a csatorna döntésén rettenetesen megdöbbent.

"Sokan azt kérdezgetik, hogy politikai összeesküvés áll-e a dolog hátterében, de ez ostobaság, hiszen a Híradó bizonyítja, hogy nem szólnak le fentről. Az ok, amivel a vezetőség érvélt, gazdasági. Nem arról van szó, hogy a vendégek sztárgázsit kapnak, hatalmas technikai igénye van a műsornak. A vendégek nem is ebből élnek meg, nem ez a fő bevételi forrásuk,"

tette hozzá a Heti Hetes producere. A műsor idén szeptemberben lesz tizennyolc éves, eddig 108 vendég volt a díszletek közt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.