"Lázár János híres a munkamániájáról, a hírek szerint éjjel-nappal hajlandó dolgozni. Megszokta már?"

POLITIKA
2017 január 18., 07:31
comments 98

A Magyar Hírlap készített indokolatlan alákérdezős interjút Csepreghy Nándor államtitkár-miniszterhelyettessel a karrierjéről. Egyetlen kérdést emelnénk ki, ezt:

"Lázár János híres a munkamániájáról, a hírek szerint éjjel-nappal hajlandó dolgozni. Megszokta már?"

Csepreghy erre így felelt:

"két mércét követek, az eredményeimet is ezek betartásának tulajdonítom. Az egyik az egészséges verseny a munkában, a másik a lojalitás, s számára mindkettő fontos."

De nem felejtette el megemlíteni, hogy főnöke, Lázár János nem csak nagy munkabírású.

"Komoly nyomás azon a szinten dolgozni és gondolkodni, ahogy ő dolgozik, de törekszem a legjobbat kihozni magamból,"

mondta Csepreghy, aki szerint

"a politika nem nyolcórás műfaj, ezt tudomásul kell venni mindenkinek, aki erre adja a fejét. A kormányzati pozícióban való szolgálat pedig végképp nem az."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.