A hideg miatt elmarad az áramszünet egy Heves megyei faluban

energia
2017 január 19., 21:30
comments 26

A Heves megyei Abasáron (lakosság: 2538) a hatóság előre dönteni tud a hideg és az áramszünet között. Ha túl hideg van, akkor előre megmondják, hogy nem lesz áramszünet.

Legalábbis a falu honlapján ez jelent meg:

„Az ELMŰ-ÉMÁSZ által az Abasári 8. trafó körzet területére (Radnóti út, Béke tér, Fő út, Sport út, Völgy út, Fő tér, Árpád út) 2017. január 18. és 2017. január 25. közé meghirdetett áramszünetek a rendkívüli időjárásra való tekintettel elmaradnak. Köszönjük megértésüket.”

Ez tényleg igen udvarias, hogy még azért is megértést vár az önkormányzat, hogy nem lesz áramszünet. (Abasár.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.