Beleerőszakolták a habzó vízbe a németjuhászt a cuki kutyákról szóló film forgatásán

ÁLLAT
2017 január 19., 22:23
comments 75

Az Egy kutya négy élete (A Dog's Purpose) című film arról szól, hogy a kutyák valójában mindig újjászületnek, és az életüknek az a célja, hogy megtanítsák az embereket szeretni.

Ez így nagyon mézesmázosan hangzik, de akkor miért áll a film az IMDB-n 10-ből 1-en, úgy, hogy még meg sem jelent? Mert előkerült egy videó a forgatásról, ami miatt sokan kegyetlen állatkínzást kiáltanak.

Erről a videóról van szó:

link Forrás

Először azt látjuk, hogy a németjuhász nagyon nem akar belemenni a habzó vízbe, gondozója viszont nagy erőfeszítéseket tesz, hogy beerőszakolja oda. Aztán pedig azt, hogy a nagy sodrás elragadja szerencsétlen kutyát, akit ki kell menteni a vízből.

Ne legyenek kétségeink, talán még a Lessie forgatásán is hasonlóan kemény eszközökkel operáltak a profitot előre a zsebükben érző filmproducerek, de akkor még nem volt mindenkinek a kezében videózásra alkalmas telefon.

Az állatvédő szervezetek természetesen rögtön nagy erőkkel támadni kezdték a filmet és bojkottra hívtak fel. A nyomás eredményeképpen a filmet gyártó Steve Spielberg-féle produkciós cég is jelezte, hogy kivizsgálják az esetet. (TMZ, Vox)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.