Határvadászok vadászták le az őztetemet vonszoló orvvadászt

bűnügy
2017 január 19., 11:27
comments 82

A határrendészet megfigyelője egy hőkamarával vette észre, hogy egy férfi a szabolcsi Kispalád külterületén lévő fasorban hurokkal megfogott egy őzet. A bűncselekményt észlelve azonnal a helyszínre irányították a határon szolgálatot teljesítő járőröket, de az őzet már így nem lehetett megmenteni, mert azt az orvvadász agyonverte egy fejszével.Annyi meg egy bambi - Fotó: police.hu

A 61 éves kispaládi lakost őztetem vonszolása közben érték tetten, majd még további négy hurokcsapdát is felfedeztek a környéken. A hurokcsapda - Fotó: police.hu

A férfit a Fehérgyarmati Rendőrkapitányságon előállították, ahol ellene orvvadászat és állatkínzás miatt indítottak büntetőeljárást. A gyanúsítottként kihallgatott férfi nem tagadta a cselekményt. Bevallotta, hogy a hurkokat ő készítette azért, hogy a vadak fennakadjanak rajta. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.