János leszarta, hogy kerékbilincs került a kocsijára, ugyanúgy elhajtott a kocsmába

bűnügy
2017 január 19., 09:35
comments 84

A 41 éves budapesti Cs. János kedd este vette észre, hogy a Budapest III., Kolosy téren leparkolt teherautójára kerékbilincset tettek fel. A férfi ennek ellenére beült az autóba, és úgy indult el, hogy a járművet előre-hátra hintáztatta.

Valahogy így:

(A videó csak illusztráció. Ne próbáld ki otthon!)

Majd a művelet után a szétgyepált kerékbilincset hátrahagyva elhajtott. János ezután leparkolt a Bécsi út előtt, hogy megnézze a megrongált bilincset, majd elégedetten elhajtott a kocsmába.

Csakhogy a térfigyelő központ munkatársai végignézték az akciót, majd értesítették a rendőröket, akik egy Budapest III., Csemete utcai sörözőben elfogták a férfit. A nyomozók Cs. Jánost előállítása után gyanúsítottként hallgatták ki rongálás miatt. Vele szemben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.