Meitu, a csodafegyver, amivel talpon maradhatsz a végletekig elcukisodott világunkban

képzavar
2017 január 19., 19:36

Puhány egy korban élünk. Manapság mit sem számít a klasszikus szépség, inflálódott az erő és a szellem. Kutyába sem veszik a sármot és a szexuális kisugárzást. A közösségi média, a Snapchat, az Instagram és társaik korában az aranyosság lett a legfőbb érték. Nyálas egy kor a miénk, amit egy rózsaszín vattával kitömött elmacskásodott pussy generation tart a kipárnázott markában. Aki manapság nem aranyos, az akár meg is dögölhet.

De vannak ám, akik nem születnek olyan mézédesnek, mint egy bébi süni. Azok, akiknek mondjuk kiül az arcára a gonoszság vagy az együgyűség vagy egyszerűen meggyűrte őket az élet, azok kössék fel magukat egy dohos pincében?

Jó hírem van. Eljutott hozzám a Meitu, az applikáció, ami bárkit tengermély érzelmű, könnyes szemű, elképesztően aranyos, sőt tündéri manga lánykává varázsol.

Korábban már foglalkoztunk a világ legjobb retusáló appjával, a Perfect365-el, ami a legegyszerűbb halandóból is pillanatok alatt lelúgozott arcú Rogán Cecíliát varázsol.

link Forrás

De ennél bőven többre képes a Meitu. Nemcsak új szemszínt, hibátlan bőrt, több és más fazonú hajat, dúsabb kebleket kölcsönöz, de egy gombnyomásra az univerzum legbájosabb teremtényévé, hiperérzékeny manga Chiivé alakítja a legsavanyúbb Savanyú Jóskákat is.

(Örök hála és köszönet Kovács Patríciának a segítségért)