Óriási melegbulit rendeztek a homofób leendő alelnök otthona előtt Washingtonban

külföld
2017 január 19., 13:33
comments 305

Mike Pence ugyan még nem alelnök, de már Washingtonba költözött. A hivatalos alelnöki rezidenciát még nem foglalhatta el, így most egy nagyobb házban lakik.

A városban éppen zajlott egy nagyobb tüntetés a Trump-kormány LMBTQ-ellenes intézkedései ellen, és a résztvevők pedig útba is ejtették maguknak Pence házát, ahol aztán egy elég nagy buliba fordult át a tiltakozás.

link Forrás

Pence indianai kormányzóként több homofób törvényt is aláírt és támogatott, és nyilatkozatai alapján is egyértelmű, hogy a republikánus párt jobbszéléhez tartozik ilyen kérdésekben.

link Forrás


link Forrás

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.