Obama még mindig hisz bennünk

külföld
2017 január 20., 14:34
comments 85

Utolsó elnöki tweetjeit adta le az imént Barack Hussein Obama, az Egyesült Államok 44. elnöke.

AFP PHOTO/MANDEL NGAN
photo_camera AFP PHOTO/MANDEL NGAN

Így szólnak:

Életem legnagyobb megtiszteltetése, hogy titeket szolgálhattalak. Jobb vezetővé és jobb emberré tettetek.

Nem állok meg. Ott leszek veletek állampolgárként, igaz hangotok, jó humorotok és szeretetetek inspirál majd.

link Forrás

Ha előre nézünk, azt szeretném, hogy az első lépéseink visszatükröznék azt, ami nektek fontos. Osszátok meg velem gondolataitokat az Obama.org-on.

Még mindig arra kérlek titeket, hogy higgyetek – ne abban, hogy én tudok változást hozni, hanem abban, hogy ti. Hiszek a változásban, mert hiszek bennetek.

link Forrás

Mindenesetre nemsokára egy sokkal kevésbé pátoszosan, de annál több helyesírási hibával, nagybetűvel és fura idézőjel-használattal tweetelő elnöke lesz az USA-nak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.