Több mint egy nappal a lavina után 6 túlélőt találtak a hó alatt

katasztrófa
2017 január 20., 11:05
comments 36

A közép-olaszországi Abruzzo régióban található Rigopiano hotelre szerda éjjel omlott rá egy közepes erősségű lavina. Nem sokkal később két holttestet kiemeltek és kettő másik helyét beazonosították, de több mint 30 embert kerestek.

A Hotel Rigopiano romja (Fotó: Vigili del Fuoco / AFP)
photo_camera A lavina hó alatt (Fotó: Vigili del Fuoco / AFP)

A Reuters, ami korábban arról írt, hogy egyre kisebb esély van arra, hogy túlélőket találnak, most azt írja, hogy egy tűzoltó tisztségviselő közölte, 6 élő embert is találtak a hó alatt. Beszélnek velük, de kiemelni még nem tudták őket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.