Ne feledjék, ma este főcsoportdöntők az NFL-ben!

sport
2017 január 22., 13:59
comments 74

Jaj, de nagyon várom már az estét és a hajnalt! Este kilenckor kezdődnek az NFL főcsoportdöntői, az utolsó két meccs a Super Bowl előtt. Jó lesz, főleg az első meccstől, a Falcons-Packerstől várok sokat. Ezt a meccset nagyon ajánlom mindazoknak, akik szeretik a sok pontot, és azt gondolják, hogy a foci az előrepasszról szól.

Két, egészen elképesztő formában játszó irányító, a legelnda és hírességekcsarnoka-várományos Aaron Rodgers és az idei teljesítményével a liga legjobbja címre méltán pályázó Matt Ryan csapnak itt össze. Egy ilyen cikk semmit sem ér, ha a szerző nem csinál magából hülyét, úgyhogy bátran tippelnék:

Atlanta Falcons - Green Bay Packers 49:46

Úgy, hogy az utolsó két percben négy tédét is láthatunk majd, és az Atlanta 3 másodperccel a vége előtt nyer majd egy szabálytalan pick-play után, Julio Jones tédéjével.

A másik meccs már taktikusabb összecsapás lesz. Itt a legnagyobb kérdé, hogy a Steelers védelmének sikerül-e lassítania a Patriots támadásain. Ha nem, akkor a liga leghatékonyabb irányítója, a semmi látványosat, ám azt annál látványosabban csináló Tom Brady meg fogja szórni őket pontokkal. Ha sikerülne lelassítani, akkor viszont inkább a pittsburghieké a pálya. Brutális támadófaluk szinte biztosan uralni fogja a bostoniak védelmét, rengeteg helyet nyitva a csodálatos Le'Veon Bellnek, hogy sajátos, power runningnak csak úgy-ahogy nevezhető, megtorpanós-kivárós stílusában összefutkározzon 15-200 jardot, hatékonyan ölve ezzel az időt, hogy ezzel is kevesebb jusson Bradynek.

Én Bellre tennék, úgyhogy:

New England Patriots - Pittsburgh Steelers 17-21

Na, de mit mondanak First Downos barátaim, akik majd az összefoglalókat is írják? Az első meccsről ezt:

link Forrás

A Pats-Steelersről meg ezt:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.