A bilirészeg Rod Stewart megújította a tévés kupasorsolás műfaját

sport
2017 január 23., 11:48
comments 140

Egy kupasorsolás még egy fanatikus focirajongónak is elég unalmas program. Hát még egy olyan kupasorsolás, ahol érzésre 200 csapatnevet húznak ki és párosítanak össze monoton hangon. Nem is csoda, ha a Skót Kupa következő fordulójának sorsolására magát a 72 éves focimániás popsztárt, Rod Stewartot kérték fel sztárhúzónak. Stewart pedig olyan vidám hangulatban, olyan felszabadult arcjátékkal és kísérletiszínházas mozdulatokkal szedegette ki a golyókat és olvasta fel a számokat, hogy a világban tömegek szerették meg a Skót Kupát. Így kell ezt csinálni, hajrá, Rod!

link Forrás

Ezen a videón pedig az tekinthető meg, ahogyan a mostaninál pont húsz évvel fiatalabb Stewart a privát focipályáján edz egy Celtic-meccs előtt, merthogy óriási Celtic-szurker:

link Forrás



Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.