A világfájdalmas Friderikusz Sándor olyan meglepő dolgot árult el, hogy az alapján talán ő írja a magyar tiniblogok nagy részét

media
2017 január 23., 09:49
comments 177

„Soha nem voltam, és nem is leszek szerelmes, mert akkor nem kísért a kiszolgáltatottság érzése."

Ki mondta ezt?

  1. _sohanemszeretettsenki2002 ?
  2. engemakutyasesajnal ?
  3. egyszermajdmegfogomakezed?
  4. magaanyhercegnoe?
  5. keptelenvagyokmegszoknieztcsondet?

Nem, nem és nem! Hanem Fiderikusz Sándor a Music FM reggeli adásában, amikor Bochkor Gáborral és István Dániellel vezette éppen a műsort.

És ezt ki mondta?

The boy with the thorn in his side / Behind the hatred there lies / A murderous desire for love.

Hát Morrissey.

De térjünk vissza az ismert magyar tévés-rádióshoz, akiről a Blikk vonatkozó cikke evidenciaként közli, hogy mennyire gyűlöli a "párom" kifejezést. Ezek szerint nem ő áll viszont egyik ismert magyar kismamablog mögött sem!

Joggal merülhet fel ugyanakkor a kérdés, hogy Fiderikusz miért nyilatkozik ilyeneket a Blikknek. A megoldás az, hogy egyáltalán nem nyilatkozott nekik, ez a szöveg a rádióműsora múlt pénteki adásában hangzott el, de a bulvárlap, a tévésztár és a rádió a jelek szerint úgy érezték, hogy pont ezzel a témával tudják hatékonyan reklámozni a programot. Ők a szakemberek, így most azt képzelem, hogy a következő adást az eddiginél minimum százezerrel több @kintulokamolonesfutyulajegesszel és Xplodingheart1999 fogja hallgatni.

Mi mással búcsúznánk, mint Nótár Mary "Jeges szív"-ével, amiben a Mesternő kereken kimondja:

Bánat és magány / Ez mindig együtt jár

De reméljük, az egekbe lökik a hallgatottságot!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.