Az Orbán Ráhel-közeli Zsidai Roy vendégeinek ingyen parkolás jár a budai várban

közlekedés
2017 január 26., 10:08
comments 150

A budai várban 440 forintba kerül egyórányi parkolás, de nem mindenkinek: az I. kerületi önkormányzat rendeletének értelmében bizonyos intézmények és azok munkatársai, illetve látogatói kedvezményt élveznek, és nekik ingyen jár a parkolás. 

A kedvezményezettek listájából kiderül , hogy több mint 25 helynek, köztük a Köztársasági Elnöki Hivatalnak, a Nemzeti Galériának és három MTA-intézménynek jár az ingyen parkoló, de a legnagyobb kedvezményezett egyértelműen a Zsidai-birodalom, ami összesen hét helyet üzemeltet a várban, és az önkormányzatnak hála háromórás ingyen parkolást biztosít kedves vendégeinek. (24.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.