Az egyik utas bokán rúgta a Kennedy reptér muszlim dolgozóját, mert abban bízott, hogy Trump úgyis eltünteti őket az országból

külföld
2017 január 27., 09:40
comments 199

New Yorkban letartóztattak egy 57 éves, massachusettsi férfit, aki azt mondta a John F. Kennedy nemzetközi reptér egyik muszlim dolgozójának, hogy „itt van Trump, ő majd eltüntet titeket”, és nem engedte a nőnek, hogy elhagyja az irodáját. Állítólag bokán is rúgta a hidzsábot viselő nőt.

A zaklatást még azután sem hagyta abban, hogy egy harmadik személy közbeavatkozására a nő ki tudott szabadulni az irodából. Ezután a férfi követte, és térdre borulva a muszlimok imádkozási szokásain viccelődött. A férfi gyűlöletbűncselekmény miatt akár négy évet is kaphat. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.