Amerikai techmilliárdosok is tiltakoznak Trump bevándorlóellenes rendelete miatt

külföld
2017 január 29., 06:59
comments 99
Ételt és vizet osztanak a muszlimok beutazási tilalma ellen tiltakozóknak a Dallas-Fort Worth Nemzetközi Repülőtéren január 28-án. Fotó: G. Morty Ortega/Getty/AFP
photo_camera Ételt és vizet osztanak a beutazási tilalom ellen tiltakozóknak a Dallas-Fort Worth repülőtéren január 28-án. Fotó: G. Morty Ortega/Getty/AFP

Sergey Brin, a Google társalapítója is egy reptéren tiltakozik az ellen, hogy Trump elnöki rendelettel tiltotta meg a menekültek beutazását a világ bizonyos iszlám országaiból. A világ több repülőterén káosz alakult ki emiatt, az Egyesült Államokban pedig több reptéren is tiltakozó akciók indultak.

link Forrás

Sergey Brin újságíróknak azt mondta, azért ment ki, mert ő maga is menekült. Brin egyébként a Szovjetunióban született, zsidó családba, a szülei emigráltak. Közben Brian Chesky, az Airbnb alapítója bejelentette, hogy az Airbnb ingyen szállást nyújt azoknak, akik Trump rendelete miatt az otthonuktól távol rekedtek.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.