Viccvideókkal vág vissza Trumpnak egy rakás európai ország

külföld
2017 február 03., 17:28
comments 96

Donald Trump a beiktatási beszédében elsütötte új mottóját:

America first, azaz Amerika az első.

Ennek az a lényege, hogy Trump az elnöksége alatt majd az USA érdekeit igyekszik nézni, és azokat szolgálja majd elsősorban.

Erre válaszul készült egy holland videó, ami Trump szavaival, Trump ostoba tőmondataival mutatja be Hollandiát, és arról szól, hogy oké, hogy Amerika az első, de nem lehetne Hollandia a második?

link Forrás

Az ötlet hamar virálissá vált, és Európa-szerte több komédiaműsor készítette el a saját változatát. Van már portugál, dán és német is, de a legjobb talán a svájci lett:

link Forrás

A videó remekül mutatja be Svájcot, csupa olyan dolgot kiemelve, ami valószínűleg Trumpnak is tetszene. Például:

  • ők is rosszul bánnak a nőkkel, 1971-ig nem is engedték őket szavazni,
  • a svájciak is szeretik az aranyat,
  • Svájcban nincsenek mexikóiak.

„Még a pénzetek se kell, már úgyis nálunk van”

- üzenik a végén az amerikaiaknak.

So great, tremendous! Big fan.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.