Az LMP kiosztott a fideszes képviselőknek egy listát, amin az ellenük indítható büntetőeljárások szerepelnek

politika
2017 december 11., 13:09
comments 289

Az LMP képviselői a parlamentben osztogattak egy listát, amelyen azok a büntetőeljárások szerepelnek, amelyeknek a megindítását egy esetleges 2018-as kormányváltás után szükségesnek és lehetségesnek tartják. „Nem fogják megúszni azok, akik az elmúlt 7 évben a legfőbb politikájukká tették a korrupciót” - kommentált a Facebookon Szél Bernadett.

A listát először a 24.hu fotózta le, ezután kértem el az LMP-től. Az első oszlopban az elképzelt jövőben meggyanúsított személy neve szerepel, majd a gyanús tevékenység, végül az a törvénycikk, amely alapján az LMP szerint eljárást lehetne indítani.

photo_camera Az LMP listája

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.