Gálvölgyi János 60 évig nem evett kaprot, és 4 éve evett először tükörtojást

színház
2019 december 27., 10:30
comments 163

Gálvölgyi János két hete Juszt Lászlóval beszélgetett a Magánbeszélgetés című műsorban, és a színész már az elején arról beszélt, hogy:

„60 évig nem ettem kaprot. De hogy miért, azt nem tudom, és egyszer csak megkóstoltam egy kapros rétest, és azt mondtam: »Hú, de jó!«, és azóta eszem.”

link Forrás

Azt is elmondta, hogy 3-4 éve Sas Józseffel nyaralt Mallorcán, és Sas minden reggel tükörtojást evett, Gálvölgyi pedig nem értette, hogy lehet azt megenni, de életében először megkóstolta, és azóta is szokta fogyasztani.

Gálvölgyi János egyébként korábban 20 éven keresztül öltözött együtt Rátonyi Róberttel.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.