Komoly év volt, komoly témákkal, mégis úgy nézték a videóinkat, mintha kötelező lenne (az is)

video
2019 december 28., 14:47

Hagyományosan minden évben szembesítjük a kedves nézőket és drága olvasókat, hogy mire izgultak, mire kattintottak, mit zabáltak leginkább. 2019-ben úgy nézték a 444 videóit, mintha kötelező lenne:  nézettségi rekord követett nézettségi rekordot. Pedig komoly időket élünk, így a 444 is egyre komolyabb témákról forgatott. Készítettünk videót a szűnni nem akaró médiaháborúról, Juditról, akit feldarabolt hentes férje, a kormány egyre értelmetlenebb pálinkaharcáról, a Budapesten eltűnt parkolási milliárdokról, a fociról, ami a világon mindenhol a felemelkedés lehetősége, kivéve a magyar romák számára vagy éppen a bíróságokért folytatott csatákról. Hosszú a szigorú témák sora, de jöjjön a lista, ami nincs tekintettel komolyságra, humorra, minőségre, befektetett munkára, csupán a nézők számára. 

10. Nikola bekopog

Istenem, de szép nap volt, amikor a magyar külügy konspiratív találkozót hozott össze Orbán Viktor szökésben lévő szövetségesével, Nikola Gruevszkivel, és ezt sikerül pont a 444 szerkesztősége mellé leszervezni! Ha már házhoz jött a téma, nem hajoltunk el előle. A videót eddig több mint 154 ezerszer nézték meg.

link Forrás

9. Budapest legsötétebb ügye

Számunkra az év egyik legnagyobb szabású projektje a a parkolási maffiáról szóló tényfeltáró filmünk volt. A filmre a nézőink dobták össze a pénzt, ami már több díjat is begyűjtött. A három részes sorozat összmegtekintési száma 559 ezer felett jár.

link Forrás

8. Megérdemlik a bátonyterenyeiek

Ne gondolja senki, hogy a 444 sosem hagyja el a 4-es 6-os villamos vonalát! Az idei flúgos önkormányzat kampányról egész vidéki körkapcsolással jelentkeztünk. Meglepődött Berki Krisztián kampányán? Akkor nézze meg, amikor a Lungo Drom csipszet szór a megvadult tiszaburaiak közé! Vagy hallgassa meg Makó polgármesterének gitárszólóját a nyugdíjasok utazási csekkjéhez! Vidékikampány-körkapcsolásunk átugrotta a 173 ezer nézőt. 

link Forrás

7. Jól van ez így

Ahogy említettük izgalmas volt a 19-es önkormányzati választás Budapesten és a nagyvárosokban, hiszen több mint tíz év után nem mindent nyert meg a Fidesz, de hogy zajlott a demokrácia ünnepe a bűntől leginkább fertőzött borsodi faluban, Lácacsekén? „Idejön valami pesti forma, azt sem tudja, mi folyik itt” című videó már 187 ezer megtekintést is meghaladta.

link Forrás

6. Szép vagy, szép vagy

A sok békétlenség után következzen Andika, akinek táncától megdobbant az Instagram szíve. 189 ezer felett jár a szeretetkarikát szóró videónk.

link Forrás

5. Ne mossák már még jobban át az agyamat!

Toroczkai Lászlóéknak köszönhetően Törökszentmiklóson egy rövid időre visszarepültünk a tíz évvel ezelőtti gárdás Magyarországra, amikor még csak magyar gyűlölt magyart. Aztán felocsúdtunk, és jöttek a migránsok. A „Toroczkai azt ígéri, ha 22-ben nyer, szibériai börtönbe zárja a roma jogvédőket” című riportunk túl van a 212 ezer elindításon.

link Forrás

4. Én biztos nem fogok elpusztulni

Halász Júlia népszerű videója Viktorról, a régészről szól, aki annyira szerette volna megismerni a modern kor előtti ember életét, hogy elhatározta ő maga is áttér az évezredekkel korábbi életmódra, megalapította Újszkítiát, azt mondja, „ha összeomlik a világrend, én biztos nem fogok elpusztulni.” A videó átlépte a 435 ezer megtekintést.

link Forrás

3. Egyszerűen buzi

„Én nem vagyok LMBTQ, csak egyszerű buzi vagyok” Nádasdy Ádám, nyelvész mondata a melegfelvonulásról mára szállóige lett. Az eseményről készült riportot pedig 441 ezernél is többen kattintották már.

link Forrás

2. Nyomordrog

Mi történik, ha a magyar drogstratégia találkozik Ferencváros mára elbukott fideszes vezetésével? Kiépül a nyomordrogozás egyik legijesztőbb központja. Az elmúlt két évben a József Attila-lakótelep bejárata lett a budapesti nyomordrogozás egyik legijesztőbb központja. A békés telepi élethez szokott lakók rettegnek a hol agresszív, hol ájultan heverő dizájnerdrogosoktól. A József Attila-lakótelep bejáratáról szóló videónk 543 ezer megtekintés felett jár.

link Forrás

 1. Én a Fideszre szavaztam, nem arra kellett?

Csenyétén, az ország talán legszegényebb településén 2009-ben még 90% felett volt az MSZP támogatottsága. Tíz évvel később, az EP-választások napján ellátogattunk a faluba és környékére, ahol ma már csak egyetlen pártot ismernek, a Fideszt, ami megvédik őket a migránsoktól.  A videónak több, mint 1 millió megtekintése van. 

link Forrás

Jövőre is tartsanak velünk!