Elfogták a kőbányai emberölés feltételezett elkövetőjét

bűnügy
2019 december 31., 18:55

Hétfőn 17:50 körül Kőbányán, egy Harmat utcai társasházi lakásban bántalmaztak egy nőt, akit később a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak, de a szakszerű ellátás ellenére életét vesztette.

Az eset után a BRFK Életvédelmi Osztálya emberölés gyanúja miatt rendelt el nyomozást, és a nyomozók rövid időn belül azonosították az elkövetéssel megalapozottan gyanúsítható 22 éves budapesti K. Dánielt, aki ellen a BRFK elfogatóparancsot adott ki.

A rendőrség közölte, hogy a BRFK nyomozói az emberöléssel megalapozottan gyanúsítható férfit ma 18:20-kor a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársaival együttműködve a XVII. kerületben elfogták. A férfi elszámoltatása jelenleg folyamatban van.

Bűnügyi helyszínelők egy kőbányai társasházban, amelynek egyik lakásában bántalmaztak egy nőt 2019. december 30-án.
photo_camera Bűnügyi helyszínelők egy kőbányai társasházban, amelynek egyik lakásában bántalmaztak egy nőt 2019. december 30-án. Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

Az RTL Híradó úgy tudja, az áldozat egy kisgyerekeivel egyedül élő anya, akivel a gyanú szerint egy ismerőse késsel végezhetett, féltékenységből. Hogy a három gyerek is a lakásban volt-e, nem tudni.