Lokál: A köztévés interjúban Karácsony testbeszédén látszott, hogy nincs a helyzet magaslatán

POLITIKA
2020 január 23., 09:30
comments 197

Két nappal a legendássá vált MTVA-s Karácsony Gergely-interjú után az ingyenes fideszes bulvárlap, a Lokál is feldolgozta a beszélgetést.

Ez volt az az interjú, melyben a műsorvezető Mészáros Kata elképesztő vehemenciával vetette rá magát a főpolgármesterre, a beszélgetés első fele elsősorban arról szólt, hogy Karácsony miért nem biciklivel ment ki Óbudára és hogy miért ott parkoltak az autójukkal, ahol. Hogy a keménykedősnek szánt, de valójában meglehetősen talajvesztett interjú mennyire nem sikerült jól, azt jelzi, hogy még a fideszes államtitkár, Fürjes Balázs is vállalhatatlannak nevezte a köztévés teljesítményt. 

Ez sem volt elég ahhoz, hogy a KESMA alá beterelt Lokál meginogjon, és csütörtöki összefoglalójukban leginkább arról volt szó, hogy Karácsony összevissza beszélt az interjúban és még a testbeszédén is látszott, hogy nincs a helyzet magaslatán: 

A Lokál cikkének teteje
photo_camera A Lokál cikkének teteje

Mészáros Kata főpolgármesterhez intézett kérdéseit itt lehet megnézni:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.