Hardy Mihály lett a Klubrádió főszerkesztő-helyettese

media
2020 január 27., 11:49

Majdnem másfél évtized után visszatért a sajtóba a 2006 óta a Tesco, majd a Budapest Airport szóvivőjeként dolgozó Hardy Mihály - írta meg a Média 1. Az egykori tévés műsorvezető-szerkesztőt hétfőn mutatták be a Klubrádió stábértekezletén.

A Média 1 szerint Hardy a még az ősszel a 168 óra főszerkesztői székébe átülő Rózsa Péter helyére érkezett. (Rózsa a napokban ellentmondásos körülmények között kirúgta azt a szerkesztőt, aki a 168 óra weboldára kiélesített egy, a miskolci kórházban végtehajtott, a cikk szerint rasszista indíttatású nőgyógyászati műtétről szóló cikket. Mindkét sajtótermékben résztulajdonos a Köves Slomóhoz, illetve az Emih-hez kötődő tulajdonosi kör, de eltérő mértékben. A 168 óra 80 százaléka az övék, míg a Klubrádiót működtető cégben 14 százalékos kisebbségi tulajdonuk van, itt a meghatározó tulajdonos Arató András.)

Hardyt tavaly nyáron váratlanul kirúgták a Budapest Airporttól, hogy a helyére az Orbán-kormányok egyik kipróbált minisztériumi sajtósát, Valentínyi Katalint ültessék.

A Média 1 úgy tudja, hogy Hardynak egyelőre nem lesz saját műsora, viszont ő fog foglalkozni a csatorna hírműsoraival.

Hardy karrierje során többek között volt az MTV moszkvai tudósítója, az Egyenleg főszerkesztő-helyettes és műsorvezetője, a Híradó és a Hét műsorvezetője és a TV3 híradójának főszerkesztő-műsorvezetője is.