Sokan úgy értették, mintha az MSNBC műsorvezetője Kobe Bryant halálhíréről beszélve a Los Angeles N*** ers csapatát emlegette volna

Média
2020 január 27., 09:53
photo_camera Alison Morris

Kellemetlen nyelvbotlás zaklatta fel a vasárnap helikopterbalesetben meghalt Kobe Bryant tévénéző rajongóit. A hírfolyamát a halálhírrel megszakító csatorna adásában Alison Morris műsorvezető éppen arról beszélt, hogy Bryant az a fajta sportoló, az a típusú sztár volt, aki tökéletesen illett a Los Angeles Lakers csapatához. Csakhogy első hallásra eléggé úgy hangzott, mintha Lakers helyett véletlenül N***erst mondott volna, vagyis a feketékre használható legdurvább elképzelhető gyalázkodás csúszott volna ki a száján.

link Forrás

A műsorvezető később egy twitben magyarázta el, hogy szerinte mi történt. 

link Forrás

Az, hogy megbotlott a nyelve, ugyanis, bár azt kellett volna kimondania, hogy “Lakers”, valamiért a New York-i Knicks kosárcsapatának neve jutott az eszébe (ennek az elején a “k” néma), ezért a kettőt ötvözve véletlenül azt mondta, hogy “Nakers”. 

“Higgyék el, hogy sosem használnék rasszista kifejezéseket és nem is tettem ilyent. Az okozott zűrzavarért elnézést kérek.”

- fejeződött be a bejegyzés.