Vigh László országgyűlési képviselő megosztott egy Facebook-posztot arról, hogy az ellenzéki képviselőnők rondábbak, mint a fideszesek

POLITIKA
2020 január 31., 09:05
comments 424

Vigh László fideszes országgyűlési képviselő olyan képet osztott meg a Facebook oldalán, ami kinézetük alapján szembeállítja a fideszes képviselőnőket az ellenzéki képviselőnőkkel. A kép egyértelműen arra szeretne utalni, hogy míg a fideszes képviselők szépek és jó lelkűek, addig az ellenzékiek rossz lelkű, ronda nők, és mindez a lelküket tükrözi. 

A poszt szerzője az Apa mondta nyilvánvalóan erősen konzervatív, kormánypárti szemléletű mémgyár, akik a kép felé azt írták:

„Az ellenzék boszorkánykonyhájában úgy tűnik boszorkányban nincs hiány. Ahogy Lázár János mondotta vala:" Kell még mondanom valamit Ildikó"? ”

Nem kizárt, hogy Szabó Tünde sportért felelős államtitkárról, Novák Katalin családügyi államtitkárról, Szentkirályi Alexandra kormányszóvivőről és Rácz Zsófia fiatalokért felelős helyettes államtitkárról, de magáról Vigh Lászlóról és Orbán Viktorról is lehetne találni olyan képet, amin nem a legelőnyösebb oldalukat mutatják.

FRISSÍTÉS:

Vigh László törölte oldaláról a Facebook-posztot.

FRISSÍTÉS 2:

Vigh László mégsem törölte a Facebook-posztot, csak a láthatóságát állította át, most már csak a barátai láthatják. 


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.