A hónap sztárja a mormota, aki a kamerába bámulva zabálja fel a gazda zöldségeit

ÁLLAT
2020 március 06., 09:34

Egészen meglepő és fordulatos történetet posztoltak a Dodo Facebook-oldalára. A videó önmagában, akár hang nélkül is tökéletes lenne, de azért elmondom, miről beszél rajta a Jeff Permar nevű úriember.

Tehát az emberfőszereplő csinált egy kiskertet, ahol magának termeszti a zöldséget és a gyümölcsöt. Reggelente kiment megnézni, kibukkant-e már valami a földből, de egyre gyakrabban kellett csalódnia. Érezte, hogy valami nincs rendjén, így fogta, és vásárolt egy vadfigyelő kamerát, amit aztán fel is állított a kertben. Egy nap értesítést küldött a készülék rendszere, mert mozgást érzékelt. A férfi akkor látta meg életében először a mormotát, aki egyenesen a lencsébe nézve, halálos nyugalommal fogyasztotta el az általa sok munkával megtermelt finomságokat. Egy ideig ez bosszantotta, de idővel végül annyira megkedvelte a szerinte őrült laza állatot, hogy már nem is bánta, hogy hozzá jár.

A váratlan fordulat akkor jött el, amikor észrevette, hogy az állat magával hozott valakit: egy másik mormotát, feltehetően a barátnőjét, akivel ezután közösen fosztották ki a kertjét, és összebújva falták fel a zöldségeit- természetesen a kamerába nézve. Egy szónak is száz a vége: a mormoták novemberben elmentek téli álmot aludni, de a gazda annyira megszerette őket, hogy elhatározta, hogy jövőre épít nekik egy külön, saját kiskertet.

link Forrás