A TV2 továbbra is élő közönség előtt veszi fel az éneklős műsorát

Média
2020 március 15., 14:01

Ugyan világszerte számos tévéműsor döntött úgy, hogy ezentúl élő közönség nélkül rögzítik az adásokat, Magyarországon ez még nem hullámzott végig: az Index ír arról a Sorozatwiki alapján, hogy a TV2 a Nicsak, ki vagyok, Till Attila által vezetett maszkos-dalolós műsor vasárnap este a kormányzatilag engedélyezett 100 fős határ alá belőve fog folytatódni.

Mint a csatorna a Sorozatwikinek megírta, „kisebb létszámú közönség lesz jelen a vasárnap esti Nicsak, ki vagyok? élő adásán a stúdióban, mivel a TV2 számára elsődleges fontosságú a kollégák és a produkcióban közreműködők egészségének a védelme. Felelős társaságként folyamatosan nyomon követjük a koronavírussal kapcsolatos fejleményeket, és a kormányzati intézkedésekkel összhangban végezzük minden tevékenységünket.”

Kérdés, hogy ez mekkora közönséget jelenthet, hiszen a rendelet szerint a 100 fős határba beletartoznak a stábtagok is, és mint az Index kiszámolta, ez eleve minimum 60-70 főt jelenthet, azaz a maradék 30 helyet lehet megtölteni nézőkkel. Akik meg vélhetőleg túl nagy hangulatot úgysem fognak csinálni, úgyhogy ilyen erővel lehet ki is lehetett volna őket hagyni.

Hasonló műsor fut amúgy az RTL Klubon is, Álarcos énekes címmel, de az évad forgatását a Sorozatwiki információi szerint pár nappal a korlátozás előtt fejezték épp be.