Elkötötte a családi verdát az ötéves kisfiú, és nekivágott a városnak, hogy vegyen magának egy Lamborghinit

ÉLET
2020 május 05., 16:13

Utahban történt az eset a napokban, hogy egy ötéves kisfiú vitába keveredett szüleivel, egész pontosan édesanyjával, amiért nem akart venni neki egy Lamborghinit. 

Ezt mondta legalábbis Adrian a rendőröknek, amikor lekapcsolták, miután elkötötte a családi terepjárót, és nekivágott a nagyvilágnak, hogy vegyen egy autót magának.  

link Forrás

Adrian pechére egy járőr kiszúrta, amint a járgánnyal a sávok közt cikázik, és félreállíttatta őt. A rendőr ekkor észlelte csak, hogy egy ötéves sofőrrel akadt dolga. 

De Adrian nem rezelt be: megvallotta a rendőrnek, hogy Kaliforniába tart Lamborghinit venni. Tervében azt sem zavarta, hogy csak 3 dollár volt a zsebében, ami 177 997 dollárral kevesebb, mint a legolcsóbb Lamborghini modell. 

A rendőr állítása szerint elsőre azt hitte, hogy valamilyen fogyatékkal élő sofőr vezeti az autót. 

A biztonsági kamera felvételein még az is látszik, hogy a fiú az ülés szélére tolta magát, hogy valamiképp elérje a gázpedált.  

Adrian öt percet tudott vezetni otthonról, eddig tartott a szabadság. Nem voltak otthon a szülei, testvére vigyázott rá, amikor megkaparintotta a slusszkulcsot. Senki nem sérült meg az esetben. Az ügyészség még nem döntött arról, hogy vádat emel-e a szülők ellen. (BBC)